Updates over de ICO van Nepnieuws-Checker.nl

Dit blog zal voor de start-up geen nieuwsfunctionaliteit hebben, maar zich puur richten op informatieverstrekking over de start-up van deze “onderneming”. Er is dus zowel sprake van een onderneming in de zin van een bedrijfsvorm, als een onderneming in de zin van ‘inspanning om degelijke onafhankelijke journalistiek neer te zetten’.

U kunt in dit blog dus berichten verwachten over de financiële status en over de voortgang in het opbouwen van een kernteam. Als er geen animo bestaat voor deze onderneming en de investeringen uit blijven of tegen vallen, kunt u daar ook duidelijke toelichtingen op verwachten. Het voordeel is dat u geen risico loopt, omdat de investering in de tokens bij niet behaalde doelstelling wordt terugontvangen.

Voor de opstart van dit project kunt u alvast een donatie in echt geld geven:

Eén gedachte over “Updates over de ICO van Nepnieuws-Checker.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *