Journalisten

Ben jij journalist of heb je pas je opleiding afgerond en heb je het gevoel dat je je ei niet kwijt kunt in de mainstream media omdat je doorhebt dat er sprake is van eenzijdige berichtgeving of perceptiemanagement, dan zijn wij opzoek naar jou.

Na de ICO kunnen we jou inzetten als freelance journalist, waarbij je werkzaamheden worden vastgelegd in de vorm van een smart-contract. Dit betekent dat je bepaalde doelstellingen dient te behalen die voldoen aan de vooropgestelde richtlijnen van je onderzoek. Dit betekent dat je echte feiten bovenwater moet zien te krijgen of verdraaide feiten aantoont. Bij behaalde doelstelling krijg je uitbetaald voor je prestatie.

We zoeken dus mensen die aan echte waarheidsvinding doen en alle sporen van een onderzoek stap voor stap bewandelen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de overheid een PsyOp lijkt te hebben gelanceerd en we gaan traceren of er sporen zijn die wijzen op zo’n PsyOp. Daarvoor moet je ook kennis hebben van allerlei technieken als CGI profielcreatie, nep social media profielen, gecrëerde beelden middels greenscreen technieken of AI en dergelijke.

Voel je je aangesproken tot een dergelijke nieuwe manier van journalistiek, neem dan alvast contact op, zodat we je in kunnen zetten na een succesvolle ICO. Ondertussen kun je alvast bijdragen door het project zoveel mogelijk publiekelijk onder de aandacht te brengen.